Divendres, 23 de juliol 2021

09:00 – 13:15

En aquesta excursió guiada gaudirem d’un ambient d’alta muntanya amb rierols i algun saltant d’aigua. Veurem l’estany Petit de la Pera amb el Perafita al darrera. Pujarem fins l’estany Gran de la Pera i d’allà entrerem a la zona de Claror. Atenció, podem escoltar i veure marmotes! Ens trobarem al Refugi Cap del Rec, organitzarem cotxes per reduir el nombre, sempre respectant les normes COVID-19, i anirem fins el pàrquing de Pollineres, on començarem a caminar.

DURADA
2:30 hores de caminada efectiva aproximadament + 0:45 de parades.

DIFICULTAT
Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 350 m i 6,5 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 09:00. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACIÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…).

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 5 i un màxim de 15

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Refugi Cap del Rec
Lles de Cerdanya

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
25,00€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 21.07.21