Dijous, 14 de juliol 2022

09:00 – 13:45

En aquesta sortida guiada, gaudirem d’un ambient d’alta muntanya i habitat per les marmotes. Recorrerem zones de gran bellesa com el Cantabrà amb petits prats, torrents i pi negre.
La tornada la farem per el Pla de Someres. Ens trobarem al Refugi Cap del Rec, organitzarem cotxes per reduir el nombre i anirem fins el Refugi no guardat del Pradell, on començarem a caminar.

DURADA
3:00 hores de caminada efectiva + 1:15 hores de descans.

DIFICULTAT
682 – Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 440 m i 6 km.

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya.

HORA DE SORTIDA
A les 9:00. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons de muntanya

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 5 i un màxim de 15

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Refugi Cap del Rec, Lles de Cerdanya, Lleida

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
27€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 08.07.22