Dissabte, 29 de maig 2021

9:15 – 13:15

Sortida guiada per passejar per la zona de Sant Miquel del Fai. Agafarem la pista que ens portaria a la carretera de Centelles. A l’altura del Saltant de la Roca Gironella canviarem de pista per agafar a la dreta una que tot pujant ens durà a la casa de El Soler. Arribats en aquest punt tindrem vistes cap a l’antic Sanatori de Puig d’Olena, Sant Sadurní de Gallifa entre d’altres. Ara el camí planeja cap a la casa de l’Onyó i després comença un sender amb baixada amb certa pendent i moltes vistes espectaculars a la Vall del Tenes i també de Sant Miquel del Fai. S’ha de vigilar però no hi ha cap pas compromès.

DURADA
2:30 hores de caminada efectiva aproximadament + 0:45 hora de parades.

DIFICULTAT
552 – Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 325m i 7,5 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 9:15. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, farem una curta parada (10-15 min) per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim de 4 i un màxim de 9

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing de St. Miquel del Fai

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
20€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 27.05.21