Dimarts, 11 de maig 2021

08:30 – 12:00

Dins el confinament comarcal, Vallés Occidental. Sortida guiada per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. En els pràcticament 9 km que farem donarem un tom per la història de la zona. La font de les Cantarelles, dos forns de calç, una carbonera, un avenc, un pou de glaç i veurem de lluny el búnquer de l’Azaña, quasi res!!!

DURADA
2:45 hores de caminada efectiva + 0:45 hores de descans.

DIFICULTAT
723 – Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 415 m i 9 km.

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya.

HORA DE SORTIDA
A les 8:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons de muntanya

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 5 i un màxim de 9

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing La Barata, Ctra. BV-1221, just abans Km 9

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
15 €

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 16.05.21