Dilluns, 16 de maig 2022

8:30 – 13:00

En aquesta sortida guiada per el Parc Natural de Sant Llorenç i L’Obac veurem un parell de Balmes que son unes de les mes importants. Una la de la Font de la Pola i l’altre la de l’Espluga. Aquesta última encara conserva part de la paret que la tancava. Durant el recorregut, i si el dia es clar, podrem veure Montserrat, el Paller de tot l’any i altres turons i masies del Parc.

DURADA
3:15 hores de caminada efectiva aproximadament + 1:00 hora de parades.

DIFICULTAT
Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 460 m i 11 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 8:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACIÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…).

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 4 i un màxim de 10

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing Alzina del Salari
Ctra. BV-1221 Km 11,2

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
23€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 15.05.22 ABANS DE LES 18:00