Dimarts, 9 de febrer 2021

8:30 – 13:00

Sortida guiada molt completa pel Parc Natural de Sant Llorenç i l’Obac. Podrem veure la casa fortificada de El Farell, l’ermita de Santa Creu de Palou, l’hostal de Sant Jaume de Vallhonesta, molt important en el seu temps com a hostal del Camí Ral de Barcelona a Manresa. També veurem, si el dia és clar, unes fantàstiques vistes del Pirineu.

DURADA
3:30 hores de caminada efectiva aproximadament + 1:00 hora de parades.

DIFICULTAT
Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 420 m i 12 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 8:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACIÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…).

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 4 i un màxim de 6 (per COVID-19)

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

C/ Jesus
El Pont de Vilomara

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
22 €

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 05.02.21