Dissabte, 3 d’octubre 2020

8:30 – 12:45

Sortida circular guiada dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i L’Obac. Avui veurem la boca de l’avenc de Can Pèlags, la Font Flàvia. Descobrirem una mica de història amb un parell de forns de calç, una balma obrada, els Òbits. I tindrem vistes al est, al Montseny, i vistes al nord, en un mirador espectacular, on en dies clars es por arribar a veure el Puigpedrós i La Muga, cims situats a la part nord de La Cerdanya.

DURADA
3:15 hores de caminada efectiva aproximadament + 0:45 hora de parades.

DIFICULTAT
Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 450 m i 9 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 8:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACIÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…).

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 4 i un màxim de 9 (per COVID-19)

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing sota La Barata
Carretera BV-1221 just abans del Km 9

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
15€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 01.10.20