Diumenge, 8 de novembre 2020

9:30 – 15:30

Sortida guiada per la Vall d’en Bas i el seu entorn. Pujarem fins a Falgars des de on veurem una fantàstica vista de la vall. També veurem de lluny l’ermita de St. Miquel de Castelló sobre d’un turonet, ara es refugi de muntanya. Atenció al Salt de la Coromina, és un dels sis salts que ens podem trobar a la cinglera de Falgars. Te una caiguda esglaonada de uns 750 m d’alçada.
Deixarem el camí per un sender que ens portarà a travessar el Solell de Pujolriu. Travessarem el torrent del Grau i arribarem al Hostal del Grau. Al poc de iniciar la baixada ens desviarem per anar a veure la Mina dels Bandolers. Aquesta mina és un gran tall natural d’uns 50 metres de llarg per un i mig d’amplada i una altura de 2 a 4 metres. Després baixarem per les Marrades del Grau d’Olot fins a la Font de les Marrades a on podem dinar. Ja nomes quedarà baixar per la Costa de la Vinya i arribarem a la casa de l’Esquirol, al fons de la vall. I tot planejant arribarem als cotxes.

DURADA
4:00 hores de caminada efectiva aproximadament + 1:45 hora de parades.

DIFICULTAT
Exigent (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 510 m i 12 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya

HORA DE SORTIDA
A les 9:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, de pluja, paravent i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons

ALIMENTACIÓ
Cal dur aigua per tot el dia i esmorzar i dinar. Farem una parada curta 10-15 min per esmorzar, i una mes llarga 30-35 min per dinar.

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 6 i un màxim de 9 (Per el COVID-19)

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Aparcament Zona Can Sala
Els Hostalets d’en Bas

 

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
26,00€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 05.11.20