Diumenge, 3 de juliol 2022

09:00 – 13:30

Sortida circular guiada per la cara nord del Cadí. Des de el Parc dels búnquers pujarem fins el poble de Béixec. Per el camí veurem varis búnquers de la Línia Pirineus. Gaudirem d’extraordinàries vistes del Cadí i del Pirineu axial, Tossa Plana de Lles, La Muga i altres. Baixarem per un sender al costat del torrent del Calderó fins quasi el riu Segre. Tornarem als cotxes per un camí que va a prop del Segre i a on veurem alguns búnquers mes.

DURADA
3:30 hores de caminada efectiva + 0:45 hores de descans.

DIFICULTAT
Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 420 m i 11 km.

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya.

HORA DE SORTIDA
A les 9:00. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons de muntanya

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 4 i un màxim de 10

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing Parc dels Búnquers

Martinet

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
26 € / Persona

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 29.06.22 ABANS DE LES 18:00