Dissabte, 2 de Juliol 2022

9:30 – 13:00

Excursió circular amb inici i fi a l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera. Recorrerem una part del GR-11 que travessa els Pirineus, seguirem una antiga sèquia i remuntarem el riu Tort fins arribar al Refugi de la Feixa. De tornada travessarem tot el pla de la Feixa seguint el GR-11. Tot baixant,  al davant tindrem unes vistes espectaculars des de la Serra del Cadí fins el Puigmal.

DURADA
2:30 hores de caminada efectiva + 0:30 hores de descans.

DIFICULTAT
473 – Moderada (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 260 m i 7,5 km.

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins de muntanya.

HORA DE SORTIDA
A les 9:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Botes goretex, roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, guants prims, gorra i protecció solar (ulleres i crema). Motxilla per dur objectes personals. SENSE AQUEST MATERIAL Caminar i Coneixer es reserva el dret a IMPEDIR LA PARTICIPACIÓ a la ruta per raons de seguretat.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons de muntanya

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, ja que es farà una parada curta 10-15 min (fruits secs, fruita, xocolata, galetes, petit entrepà…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 4 i un màxim de 15

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing Estació d’esquí nordic Guils-Fontanera

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU:

21,00 €

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA  30.06.22 ABANS DE LES 18:00