Dimarts, 30 Jun 2020

9:30 – 13:00

Sortida per veure les Tines de la Vall del Flequer. Les tines son dipòsits de pedra seca, de planta circular amb dos espais ben definits: la part inferior recoberta de rajoles de ceràmica que recollia el most i la part superior on s’abocava la verema i s’hi posaven fustes i es trepitjava. A la part superior hi ha un pal de fusta travesser d’on penjava una corda on els trepitjadors s’agafaven per mantenir l’equilibri. A la part inferior de la tina hi ha una obertura anomenada “boixa” per on es treia el vi fermentat. Sovint està protegida per una barraca.

DURADA
2:30 hores de caminada efectiva + 1:00 hores de descans.

DIFICULTAT
Fàcil (Consulta SENDIF i si tens dubtes contacta amb nosaltres)

DESNIVEL I DISTÀNCIA
Aprox 170 m i 7 km

REQUISITS
Estar acostumat a caminar per senders i camins.

HORA DE SORTIDA
A les 9:30. Per tant arribeu una mica abans, marxem puntuals!!!

MATERIAL NECESSARI
Calçat i roba de muntanya, roba d’abric i de pluja, i protecció solar (ulleres, crema i/o gorra). Motxilla per dur objectes personals.

MATERIAL OPCIONAL
Bastons de muntanya

ALIMENTACiÓ
Cal dur aigua i alguna cosa per picar, farem una curta parada (10-15 min) per esmorzar. (fruits secs, fruita, xocolata, galetes…)

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Un mínim 6 i un màxim de 15

EL PREU INCLOU:
– El servei de Guia de Muntanya Mitjana
– La direcció i gestió tècnica de la sortida
– Assegurances d’accidents i responsabilitat civil
– L’IVA

ES POT DUR GOS?
Si, sempre que estigui acostumat a fer caminades amb mes persones. S’ha de dur la corretja per si cal lligar-lo en algun moment i s’ha de tenir cura que no molesti als altres participants.

LLOC DE TROBADA

Pàrquing de Can Oristrell, Km 3,900 carretera BV-1224 de Rocafort a El Pont de Vilomara
El Pont de Vilomara, BARCELONA

IMPORTANT: Consulta les CONDICIONS GENERALS abans de fer la reserva. Si prens algun tipus de medicació, pateixes alguna patologia o has tingut alguna lesió recentment, per raons de seguretat teva i del grup, consulta al teu metge si estàs en condicions de fer aquesta sortida.

PREU
12,00€

US PODEU APUNTAR FINS EL DIA 26.06.20